Regjistrimi i Varkave në Kajman Island
$1499
(plus TVSH 18%)
 • E vlefshme per 1 vit
 • Regjistrimi standard i përkohshëm në 1 ditë
 • Regjistrimi Express Provizor në 1 ditë
 • Përdorimi privat, komercial, bareboat
 • Rinovimet Duhet të paguhen taksat vjetore të rinovimit dhe tonazhit.
 • Kërkohet inspektim. Mund të bëhet në nivel lokal
 • Kombësia Të gjithë
 • Pagesa e TVSH-së nuk kërkohet
 • E vlefshme në mbarë botën

Regjistrimi i Varkave në Kajman Island

Regjistroni jahtin tuaj në Ishujt Kajman nga 1499 dollarë

ISHTE CAYMANI REGJISTRIMI I PRONVE NGA 1499 dollarë

Ne jemi një biznes specialist i regjistrimit të anijeve që kujdeset për të gjitha hapat në regjistrimin e jahtit tuaj nën flamurin e Ishujve Kajman. Përdorni këtë faqe dhe kurseni kohë dhe para duke e bërë atë nga specialisti në flamurin detar Cayman.
Ishujt Kajman, të përbërë nga Grand Cayman, Cayman Brac dhe Little Cayman, janë një territor britanik jashtë shtetit i vendosur në Detin perëndimor të Karaibeve. Cayman është një qendër e madhe botërore në det të hapur, e cila, në lidhje me legjislacionin e saj detar të plotë, lejon fleksibilitet dhe siguri për pronarët e anijeve në një mjedis neutral ndaj taksave. Vendi ka një legjislacion modern, gjithëpërfshirës detar të bazuar në Common Common English, që lejon fleksibilitet për pronarët pa kompromentuar sigurinë dhe ofron dispozita të shkëlqyera të mbrojtjes së hipotekës për të siguruar të drejtat e hipotekuesve dhe financuesve.

Ishujt Kajman njihet si një nga shtetet më prestigjioze të flamurit detar ndërkombëtarisht dhe është një bazë popullore dhe tërheqëse për regjistrimin e anijeve në pronësi të huaj. Një nga arsyet kryesore që njerëzit regjistrojnë anijet e tyre në Ishujt Kajman, është për shkak të faktit se është një flamur i Red Ensign dhe si anije britanike anija kalon nën mbrojtjen e Marinës Mbretërore Britanike. Për anijet me flamur Cayman ndihma dhe mbrojtja e plotë konsullore britanike dhe marinës mbretërore janë në dispozicion në mbarë botën. Cayman është një regjistër britanik i kategorisë 1, i cili u jep anijeve të regjistruara nga Cayman të gjitha privilegjet që shoqërojnë flamurin britanik, së bashku me njohjen e plotë ndërkombëtare.

Për më tepër, një gamë e gjerë e strukturave të pronësisë është në dispozicion për të lehtësuar shënimin e një anijeje në Cayman, dhe nuk është gjithmonë e nevojshme që një anije me flamur të Ishujve Kajman të jetë në pronësi të një individi ose njësie të Ishujve Kajman. Për më tepër, ka pak kufizime në kombësinë e ekuipazhit për anijet me flamur Cayman. Ju mund të regjistroni anijen tuaj në Ishujt Kajman si një individ privat ose si pronar i korporatës dhe ka mundësi për të regjistruar anijen për përdorim personal, përdorim tregtar ose si anije tregtare.

Regjistri i Transportit të Ishujve Kajman ofron 5 lloje të regjistrimit për anijen tuaj:

 • Regjistrim i plotë
 • Regjistrimi i përkohshëm
 • Regjistrim i përkohshëm
 • Regjistrimi në ndërtim e sipër
 • Karta e barkave

Kush mund të aplikojë për regjistrimin e Cayman?

Qytetarët dhe kompanitë nga vendet e listuara në tabelën e mëposhtme janë në gjendje të regjistrohen në Ishujt Kajman drejtpërdrejt në emrin e tyre:

Anguilla Bermuda Kina Greqia Ishulli i Njeriut Maltë Singapori
Argjentina Belgjika Danimarka Guadelupë Italia Martinique Sllovakia
Aruba Brazil Estonia Guernsey Japonia Ishujt Marshall Sllovenia
Australi Ishujt e Virgjër Britanikë Ishujt Faroe Hong Kong Triko Monako Spanja
Austri Bullgaria Finlanda Hungaria Letonia Holanda Suedia
Azoret Kanadaja Francës Islanda Lihtenshtajni Zelanda e Re Zvicra
Bahamas Ishujt Kanarie Guiana Franceze India Lituania Norvegjia Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Bahrein Qipro Gjermani Irlanda Luksemburgu Portugalia Mbretëria e Bashkuar
Barbados Republika Çeke Gjibraltar Izraelit Madeira Rumania Emiratet e Bashkuara Arabe


Cilat dokumente nevojiten për të aplikuar për regjistrimin e Cayman

 • Fatura e shitjes, (nëse përdoret anija) e noterizuar ose që mban vulën e kompanisë
 • Certifikata e ndërtuesve, (nëse është një anije e re), e noterizuar ose që mban vulën ose vulën e oborrit
 • Formularët e Regjistrit të Plotësuar (përfshirë emërimin e personit të autorizuar - të pa noterizuar, aplikimin për regjistrim, deklaratën e pronësisë)
 • Certifikatë fshirjeje ose dokumente transmetimi për t'u transferuar nga një Port tjetër Britanik
 • Certifikata e Anketës dhe Certifikata Ndërkombëtare e Tonazhit, Mund të bëhet kudo në botë, por duhet të bëhet nga anketuesi i kualifikuar i njërës prej 6 shoqërive klasifikuese.
 • Certifikata e Qëndrimit të Mirë, (Nëse Kompania zotëron) për kompaninë pronare - aktuale (brenda një muaji). Nëse kompania është e përfshirë në Ishujt Kajman brenda të njëjtit vit të regjistrimit, një kopje e Certifikatës së Inkorporimit është e mjaftueshme. Sidoqoftë, nëse pronari është një individ (ose pronarë i përbashkët), do të na duhet një kopje e noterizuar e pasaportës së tij/saj
 • Disponueshmëria e emrit (zgjedhja e 3 porteve)

ÇMIMET P FORR REGJISTRIMIN E VAREVE KAYMAN

Çmimet për regjistrimin varen nga tonazhi i anijes tuaj dhe nëse jeni duke regjistruar pronësinë e anijes si një anije në pronësi PRIVATALE ose KORPORATALE. Më poshtë do të gjeni çmimet për një pronësi jo rezidente, një pronësi të korporatës Cayman dhe çmimin për të krijuar një pronësi korporative në rast se nuk e keni një të tillë.

TABELA A:
Nëse keni një pasaportë të njërit prej vendeve të përmendura në tabelën e mësipërme ose nëse jahti juaj është në pronësi të një kompanie të krijuar në ndonjë nga vendet e përmendura, mund të regjistroheni si Pronësi Jo Rezidente, çmimi shfaqet më poshtë. Çmimet janë në USD dhe përfshijnë të gjitha kostot nga qeveria, si dhe tarifën e shërbimit tonë.

Jahte kënaqësie / Pronësi jo rezidente

Ne ndertim e siper

Nën 400GT

Mbi 400GT

Mbi 1000 GT

Regjistrimi

2,050 dollarë

2,795 dollarë

3,150 dollarë

$ 3,300 min.

Tarifat vjetore (pas vitit të parë)

999 dollarë

1,499 dollarë

1,799 dollarë

$ 1,899 min.

TABELA B:
Nëse jahti juaj është në pronësi të një kompanie të krijuar në një juridiksion tjetër, kompania do të duhet të regjistrohet në Cayman, si dhe jahtin. Kostot për jahtin do të jenë siç thuhet në Tabelën B më poshtë, plus koston për një kompani të huaj në tabelën C.

Jahte kënaqësie / Pronësia e korporatës Cayman

Ne ndertim e siper

Nën 400GT

Mbi 400GT

Mbi 1000 GT

Regjistrimi

2,050 dollarë

2,795 dollarë

3,150 dollarë

$ 3,300 min

Tarifat vjetore (pas vitit të parë)

-

530 dollarë

745 dollarë

$ 745 min

TABELA C:
Nëse keni nevojë të krijoni një kompani Cayman, çmimi është i detajuar në tabelën C më poshtë plus regjistrimin dhe kostot vjetore në tabelën B.

Entiteti Korporativ

Cayman Excempt

Cayman LLC

Banor Cayman

Kompania e huaj e regjistruar në Cayman

Konfigurimi

2,300 dollarë

2,350 dollarë

1,800 dollarë

3,100 dollarë

Rinovimi (pas vitit të parë)

2,300 dollarë

2,500 dollarë

1,900 dollarë

3,150 dollarë

Tabela e Krahasimit të Vendeve të Flamurit
  Poloni Mbretëria e Bashkuar Langkawi San Marino
Sa shpejt mund të bëhet? 24 ore 3 ditë 5 dite 2 Ditë
Në dispozicion për të gjitha kombësitë po po po po
Periudha e Validimit Per jeten 5 vite Per jeten 5 vite
Certifikatën e flamurit po po po po
Regjistrimi i pronësisë po po po po
Sondazhi është i detyrueshëm jo po jo jo
I vlefshëm në të gjithë botën po po po po
I përshtatshëm për jahte komerciale jo po po po po
Pricemimi nga 420 EUR 459 GBP 950 USD 590 euro
Shih detajet Shih detajet Shih detajet Shih detajet

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara