MERRNI NJË KUFERË PA DETYRIME PËR SIGURIMIN E AKAVE

Na lejoni t'ju dërgojmë një kuotë pa detyrim për të krahasuar sigurimin tuaj aktual të anijes me ofertat që mund të ofrojnë partnerët tanë të sigurimit. Ne do të kontrollojmë me disa ofrues dhe do t'ju ofrojmë ofertën më të mirë.

E rëndësishme: nuk do të thirreni në asnjë moment pasi ne do t'ju dërgojmë vetëm një ofertë sigurimi për ta shqyrtuar. Nëse dëshironi të përdorni këtë ofertë sigurimi, mund ta nënshkruani ofertën dhe ta ktheni përsëri.

:
Përdorni:
Të dhënat e jahtit:
knots
m
m
Motorri:
Qyteti i ankorimit (E detyrueshme):
Zona e lundrimit:

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara